slogan-en slogan-ru slogan-ua

Першою і найголовнішою складовою здорового харчування є вода. Достатня кількість води забезпечує нормальне травлення, інтенсивний обмін речовин, що в свою чергу додасть чудового настрою, бадьорого самопочуття і гарного зовнішнього вигляду.

Традиційно вважається, що людина повинна вживати не менше 2 літрів води на день. Але це не значить, що потрібно пити через силу. Головне дотримуватися основних принципів споживання рідини взагалі.

Принцип 1. Вживайте якісну воду як для пиття так і для приготування їжі. Водопровідну воду важко назвати якісною. Багатьом доводиться використовувати додаткові фільтри, або купувати бутильовану воду. Тому якщо ви маєте нагоду потрапити в Буковель – окрім чудового повітря і гарних краєвидів, у вас буде прекрасний бонус у вигляді джерельно чистої води.

Принцип 2. Пийте не лише воду.
Якщо ви не п’єте чисту воду – пийте чай або сік! Обліпиховий чи імбирний чай – це не тільки поповнення балансу рідини, але ще й заряд вітамінів та мікроелементів для вашого організму.
В Буковелі прекрасний імбирний, калиновий, або трав’яний Карпатський чай можна спробувати у затишній Veranda Lounge-zone , або у етнійчній Корчмі Фільварок

Принцип 3. Пийте воду коли відчуваєте легкий голод, та перед прийомами їжі
Людський організм не може відрізнити легку спрагу від легкого голоду. Тому замість того щоб набивати шлунок просто різними дрібними наїдками – краще випийте разом із цим коротким перекусом склянку напою (чаю чи какао). Якщо організм дійсно потребує їжі, то після того як ви втамуєте спрагу – ви відчуєте знову голод. Але тоді продукти, які ви вживатимете після води – засвоюватимуться краще.
Взимку в Буковелі – випийте чогось гаряченького в точках мережі Eat’n’Go, які можна знайти біля усіх спусків.

Принцип 4. Вживайте багато рідини, коли ви п’єте алкоголь, або з’їдаєте якісь солодощі.
Тут діє одне правило – краще тортик з чаєм ніж тортик без чаю 🙂
А випита додаткова склянка води чи соку під час вживання алкоголю, допоможе боротися зі зневодненням, спричиненого цим алкоголем, і як наслідок – зменшить ефект ранкового похмілля 😉

Категорія Інше
29/10/2015 | К-сть переглядів: 2,831