slogan-en slogan-ru slogan-ua

Ресторан Lucky Bull спробує розвіяти декілька міфів щодо вашого улюбленого м`яса.

1 міф.
Стейк – він і в Африці стейк.
Факт. Не всі стейки однакові за своєю структурою і готувати на грилі їх, відповідно, потрібно по-різному. Тонкі стейки потрібно обсмажувати швидко і на сильному вогні. Товсті ж вимагають обсмаження з двома зонами вогню – сильний вогонь і середній, щоб м’ясо добре присмажилось.

2 міф.
Стейк потрібно часто перевертати, поки він готується на грилі.
Факт. Майстри приготування стейків у Lucky Bull перевертають його всього лише один раз за весь час. Чому? Тому що тоді у стейка буде прекрасна хрустка скоринка.

3 міф.
Стейк потрібно їсти гарячим, з пилу-жару.
Факт. М`ясо, щойно зняте з вогню, на смак буде жорстким і сухим. Йому необхідно трохи «відпочити», тоді стейк буде більш соковитим і ніжним.

4 міф.
Стейк на кістці має більш насичений смак, аніж без кістки.
Факт. Немає ніякого зв`язку між кістками та м`ясом, тобто кістка не додає ніякого смаку до стейку. Проте стейк на кістці має свої переваги – апетитний вигляд страви, яка готувалась на грилі.

5 міф.
Не солити стейк до того, як він приготується – адже він стане сухим та жорстким.
Факт. Суха поверхня – не найгірша річ для стейка, адже для появи скоринки волога повинна випаруватися. Отже, чим більш сухим буде стейк, тим краще він обсмажиться. Крім того, заздалегідь посолене м`ясо зберігає всередині більше вологи.

Вживайте тільки правильно приготовану їжу. Ресторан Lucky Bull бажає вам смачного та запрошує насолодитись найкращими стейками в Карпатах – і це не міф, а факт!

стейк Lucky Bull

Категорія Блог
29/03/2016 | К-сть переглядів: 3,305