slogan-en slogan-ru slogan-ua

10 лютого український діджей та саунд продюсер Spartaque у Veranda Lounge-Zone

Його ім’я тісно пов’язано з розвитком техно-культури в Східній Європі. Це підтверджує, розписаний на місяці вперед графік виступів Spartaque та підтримка виконавців світового рівня. Постійний учасник Global Gathering Ukraine, резидент найбільшого в Україні лейблу Вірус Мьюзік та радіостанції Kiss FM, один із засновників Digital лейбла “Perfect Groove Foundation” 10 лютого їде запалювати епіцентр нічного життя Буковелю.
Тож не пропустіть яскраве шоу від справжнього професіонала! Для власників квитків на концерт The Hardkiss вхід БЕЗКОШТОВНИЙ.

11 лютого DJ Lutique підкорюватиме танцпол Veranda Lounge-Zone


DJ Lutique талановитий музикант, діджей та продюсер, ім’я якого стало брендом якісної та сучасної музики. Як продюсер Lutique давно зробив крок за межі України, ставши частиною релізів на європейських лейблах “Houseworks” і “Milk & Sugar”, “Muve Recordings” і “TBA Recordings”. Він створює власні треки і реміксує треки інших продюсерів і пісні українських поп-зірок. Він знімається у кліпах відомих виконавців та записує власні, руйнуючи стереотипи про непопулярність танцювальної музики на телеекранах.
Як діджей Lutique учасник найгучніших вечірок столиці, інших міст України та за поза межами країни.
Його власний стиль та актуальні музичні тенденції House музики трансформують ваш настрій та розірвуть танцпол. Welcome!

12 лютого Mixmaster Gabber у Veranda Lounge-Zone

Mixmaster Gabber – колишній учасник скандально-веселого дуетe ВІА ППС, діджей який об’їздив весь Китай, пережив вибухи в Китаї і ураган на фестивалі Z games 2016. Майстер музичних провокацій, чемпіон по Макарені і просто веселий бородач!

Veranda Lounge Zone, РЦ БУКА​, паркінг №2, Буковель

+38 067 350 6600

Категорія Блог
06/02/2017 | К-сть переглядів: 2,136