slogan-en slogan-ru slogan-ua

18/05 запрошуємо в Meat&Green на семінар “Гастро-оргазм від healthy їжі: а так буває?” від справжньої зірки Мирослави Ульяніної!
Травневі вечори дихають приємною прохолодою та кличуть на відкриту терасу затишного ресторану Meat&Green. Улюблені закуски, келих ігристого, кальяни, декілька страв на додачу та чудовий настрій – і ніяких дедлайнів чи справ.
Коли все навколо зеленіє та сама природа дарує безліч свіжих та корисних продуктів, найкраща пора для green smoothie майстер-класу з Мирославою Ульяніною, адже саме вона започаткувала цей тренд в 2014 році.


Мирослава Ульяніна, wellness & health коуч, мотиваційний спікер напрямку healthy lifestyle, сертифікований консультант із харчування та фітнесу, телеведуча, ведуча 8 сезону телевізійного шоу «Зважені та щасливі» на СТБ, розкриє секрети healthy lifestyle, розповість  про психо-емоційні зв’язки та взаємовідносини з їжею та приготує свої фірмові корисні смузі. Гості матимуть змогу не лише продегустувати ці справжні вітамінні бомби, але й поспілкуватись з зіркою в неформальній атмосфері.
Музичний настрій вечора авторським сетом створить DJ Alisha.
Початок о 19:00, ВХІД ВІЛЬНИЙ!
_____________________
м.Луцьк, Кривий вал, 39, NOBLE Boutique Hotel
Резерв столиків: +38 067 350 9944

Категорія Блог
15/05/2019 | К-сть переглядів: 1,650