slogan-en slogan-ru slogan-ua

Друзі, попереду три вихідні! Щоб вони були яскравими та незабутніми пропонуємо вам провести їх у Буковелі.

Cartel Holding підготував для вас насичену програму, тому відпочиньте, насолодіться музикою та танцюйте досхочу на одній із запальних вечірок у VODA club та Veranda Lounge-Zone

VODA club

23 серпня
14:00-19:00

Святкуйте День Державного Прапора України разом з DJ Maboo.
Його сети – це суміш мелодійних вокальних партій з драйвовим хаусом. Діджей міксує найновіші треки з ностальгійними хітами, створюючи вибухову музичну феєрію. Кожен виступ DJ Maboo – це оригінальна музика, шалені танці та яскраві враження!


24 серпня
14:00-19:00

Грандіозна Pool Party до Дня Незалежності України!
Зустрічайте – DJ Boosin, саундпродюсер Maruv, автор пісень та аранжувань і просто талановитий музикант!
DJ довгий час співпрацював з Потапом та Настею Каменських, для яких писав тексти та аранжування. Популярність йому приніс спільний з Maruv трек  “Drunk Groove”, що зібрав понад сотню мільйонів переглядів у YouTube!
Гостей чекає неймовірна музична насолода від DJ Boosin, авторські та класичні коктейлі і розважальна програма від MC German Govor!

 

25 серпня
14:00-19:00

Продовжуємо серію святкових Pool Parties у VODA club із харизматичним DJ з Києва – Fleming!
Fleming – яскравий представник молодого, але вже сформованого покоління українських діджеїв. Без зайвих слів, він – талановитий музикант та точно знає, як розворушити публіку!

Veranda Lounge-Zone

24 серпня
22:00

Святкуйте День Незалежності разом з Veranda Lounge-Zone! 24 серпня запалюватимуть публіку яскрава DeeNara та харизматичний JayFrog.

DeeNara – авторка вибухової електронної музики, яка створює незабутні декорації та перформанси. Дівчина встигла запустити свої музичні хвилі в Італії, Ізраїлі, Туреччині, Республіці Білорусь та великих містах України. Перед незвичною музикою діджейки встояти просто неможливо, переконайтесь самі!

Jay Frog – зірковий гість із Німеччини, екс-учасник гурту SCOOTER, DJ і композитор. У своїх сетах музикант використовує мелодії усім відомих гуртів. Міксуючи їх та додаючи свої ритми, діджей отримує унікальне звучання. Його трек “I won’t let you down” увійшов у топ-5 хітів iTunes. Діджей феєрично “сканує” аудиторію та точно знає, що їй потрібно.

Незабутнє святкування Дня Незалежності разом з Cartel Holding!

Категорія Блог
21/08/2019 | К-сть переглядів: 2,804