slogan-en slogan-ru slogan-ua

Усі працівники Cartel Holding надзвичайно талановиті і працьовиті. “Не будеш багато практикуватися – нічого не досягнеш”, – вважає шеф-кухар Ілля Хрупчик. Сьогодні розповімо, як хлопець з Криму потрапив у Буковель та знайшов тут свій шлях до успіху та кохану дружину. Запасайтеся попкорном ?

? Освіта

До 14 років Ілля ніколи не цікавився кулінарією і зізнається, що нічого й не готував, навіть яєчню. Коли настав час вибирати майбутню професію, послухав батьків та пішов вивчати кулінарну справу у Феодосійському професійно-технічному торгово-кулінарному училищі. Вибір виявився правильним, адже з кожним днем хлопцю все більше подобалося відкривати тонкощі приготування різноманітних страв та нові поєднання інгредієнтів. Ілля отримував задоволення від процесу і розумів, що гастрономія – це дійсно його.

? Перші кроки

В 14 років юний кухар отримав першу роботу – в ресторані Бочка, в Коктебелі. На той час заклад входив до 10 найкращих ресторанів міста. Але шлях Іллі в Бочці не був простим. Поки не перемиєш весь посуд і не вивчиш назви усіх інгредієнтів, до кухні не допускали! Хлопець так просто не здався і в результаті пропрацював в ресторані 4 роки. Потім поїхав у Нову Каховку, де вже був старшим зміни. А далі були Форос, Гурзуф та Алушта.

? Cartel

Після семи років роботи в закладах Південного узбережжя Криму, Іллі захотілося змінити обстановку. В Форосі хлопець познайомився з барменом, який розповів йому про Cartel Holding. Майбутнього шеф-кухаря ця пропозиція зацікавила, тож, не довго думаючи, він спакував валізи та відправився на зимовий сезон у Буковель. Спочатку був кухарем холодного цеху в пабі Кухель, тоді перевівся на гарячий цех, де пропрацював 3 роки.

В 2015 році Ілля став су-шефом в Кухелі, а далі почалася його мандрівка закладами Сім’ї ресторанів Cartel – FilvarokOsteria ItalianaSALO BukovelRebra BBQ та інші. Не даремно бренд-шеф Віталій Випрінцев називає Хрупчика своєю правою рукою. Разом вони налаштували роботу кухні у ресторанах Meat&Green і Pasta Fresca.

? Про роботу

В Cartel Holding Ілля віднайшов свій шлях до успіху. Шеф-кухар відзначає, що в Україні дуже мало компаній з такими умовами і перспективами. Він повністю віддається своїй роботі, найбільшою мотивацією вважає задоволення від приготування різноманітних страв, щасливих гостей та керівництво і гідну грошову винагороду.

Ілля каже, що в Cartel Holding не буває сумно. Кожного сезону з’являються кулінарні новинки, які потрібно пропрацювати та довести до ідеалу. За словами Хрупчика формулою успішного шефа є його команда. Він відповідально ставиться до підбору людей та завжди готовий навчити їх всьому потрібному.

Керівництво холдингу розуміє, що міжнародний досвід є дуже важливим в професії кухаря. Тому часто організовує навчальні поїздки у різні куточки світу. Разом з Cartel Holding Ілля побував у Австрії та Італії. В Італії вони з командою об’їздили весь південь країни, вивчаючи тонкощі середземноморської кухні. Шеф-кухаря вразило різноманіття морепродуктів, а ще незвичне капрезе із острова Капрі.

? Цікаві факти

Хоча Ілля може майстерно приготувати будь-яку страву, в житті він надає перевагу простій їжі. Кухар радить завжди снідати, адже це заряд енергією на цілий день. Починати ранок він полюбляє з горнятка ароматної кави і яєчні. Хлопець не приховує, що він є пристрасним фанатом м’яса. Тому мріє відправитися в гастрономічну подорож Техасом.

В кар’єрі кухаря не обійшлося й без факапів. Коли ще працював у Бочці, Ілля замість звичайної сметани дав у борщ десертну. Гостю така заміна інгредієнтів не дуже була до смаку, тож він подужав лише пів порції ?

? Особисте життя

З дружиною Ілля познайомився завдяки роботі в нашому холдингу – вони з Танею працювали на одній кухні. Професійний дует перетворився у міцні романтичні стосунки. Цього року пара одружилася, з чим ми їх ще раз вітаємо ?

Робота кухаря є досить напруженою, особливо у розпал сезону, тому потрібно якісно відновлювати сили. Ідеальний відпочинок для Іллі – це рибалка або полювання.

Як і більшість шеф-кухарів, Хрупчик мріє про власну справу – невеликий ресторанчик на Шацьких озерах з нестандартною для України кухнею. Бажаємо Іллі здійснити цю мрію та запросити на відкриття дружню сім’ю Cartel Holding ☺️

Категорія Блог
27/09/2019 | К-сть переглядів: 2,579